Najnovšie recenzie zo sekcie Prilby na bicykel
- Kvalitné spracovanie
- Kvalitné spracovanie
- Strašne vŕzga.
Na prilbu som sa tešil. Bohužiaľ po vybalení, sklamanie. Prilba vŕzga v rukách aj na hlave pri sebamenšom pohybe. Riadne to lezie na nervy. Uvidíme či sa používaním tento jav stratí alebo naopak. V tejto cenovej hladine a pri značke oakley, by som čakal prvotriednu kvalitu a nie toto.
Ľahká kompaktná prilba, vynikajúci dizajn a spracovanie.
Už iba uvex,mam 3prilby ale znacka uvex rozmýšľa nad každým detajlom
- Vysoká kvalita
- Pekne spracovaná helma. Pekná farba.
- Málo přileb mi sedí. Tato mi sedla okamžitě. Doporučuji.
Sedí dobre na hlave - koliesko na doťahovanie velkosti.. ľahká a podľa testov aj bezpečná..
- Super kvalitka
- Krásny dizajn
- Výborne sedí na hlave
- Dobre sa nastavuje
Úplná spokojnosť. Nemecká kvalitka. Prilba je super kvalitná a krásna. Skvele sa dá nastaviť na hlave. Nemám nič čo by som vytkla. Oceňujem to blikátko vzadu na prilbe a reflexné prvky. Výborná.
- Osvetlenie
- Nastavenie obvodu
- Nastavenie vysky
- Farba
- Jednoduche zapinanie a odopinanie
Super prilba! Vrelo odporucam.
- Pekna prilba
- Dobre sedi
- Nastavenie velkosti
Vrelo odporucam.
- Krasna prilba
- Dobre sedi na hlave
- Farba
Dcerka bola z prilby uplne znesena, velmi sa jej paci a hlavne, ze ju chce nosit. Uvex prilby zatial nesklamali. Vrelo odporucam!
Prilba je velkostou obvodu dostatocne velka.Tvarom obvodu je uzka po bokoch a je problem nasadit okuliare.
- Super prilba
- Mame ju aj v sedej farbe
S prilbou sme maximalne spokojni. Dobre sedi na hlave, je lahucka, rychle zapinanie a odopinanie…
Prilba ma krásne farebné prevedenie. Účel samozrejme spĺňa. Vhodná viac pre chlapcov.
- Časom sa uvoľňuje zapínanie pod krkom - ale to aj na iných
Dobrá prilba za dobrú cenu, chráni bradu a má veľkosť aj pre menšie deti. Kvalita je dobrá
- Rychlo sa nastavuje velkost
- Netlaci
- vynikajuce polstrovanie
- blikacie svetlo integrovane v kolecku na dotiahnutie prilby
- sietka proti hmyzu
- lahka a zaroven pekny design
Velmi kvalitna detska prilba, ktora vdaka vynikajucemu polstrovaniu vo vnutri nikde netlaci a velmi dobre dietatu sedi na hlave. Bonusom je blikacie svetielko integrovane do otocneho kolecka vzadu, ktorym sa utahuje priemer prilby, cize s prilbou ma dieta zaroven so sebou aj osvetlenie v pripade neskoreho prijazdu.
Zobrazujem 161 - 180 zo 313 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...16 Ďalšie »